Blogg

Hvordan velge riktig dørautomatikk for bedrift

Mye har skjedd innen lås- og tilgangskontroll de siste tiårene. Som bedriftseier har du flere muligheter enn tidligere når du ser etter gode løsninger for å dekke deres behov innen dørautomatikk for bedrift.

Hvorfor dørautomatikk?

Enkel tilgang til din bedrift er avgjørende for å sikre en god kundeopplevelse – enten du driver med detaljhandel, kontor, verksted eller dagligvarer.

For noen vil det være et poeng å gi enkel tilgang til alle, for andre er det viktig å ha oversikt over hvem som kommer og går til enhver tid. Kanskje har du en gammel dørlås som trenger vedlikehold, eller utskifting? Det kan være en god anledning til å vurdere hvor god løsningen du har i dag faktisk er.

Sikkerhet først

Det er naturlig at en bedriftseier etterspør det som er kjent som FG-godkjent lås. Dette er en lås som er forsikringsgodkjent, og med FG-godkjenning er du bedre dekket forsikringsmessig dersom du skulle være utsatt for brann eller innbrudd. For å oppnå godkjenning er det strenge krav til låsen og montering av denne. Elektroniske låser kan også være FG-godkjent, og hos Access Låsspesialisten har vi klare løsninger for deg som kan installeres på kort tid.

Anerkjente produkter

Gilgen er blant verdens største forhandlere av dørautomatikk.

Dersom du er på utkikk etter skyvedørsautomatikk har du en enkel og smidig forflytningsmåte mellom ulike deler av et bygg. Skyvedørene vil blant annet påvirke inne- og utemiljøet, og beskytte eiendommen fra uvedkommende. Her skal det tas hensyn til nødutganger, brannvern, energieffektivitet og hermetisk sikring – for å nevne noe.

Slagdørsautomatikk er funksjonelt og meget brukervennlig. Automatisk døråpner og dørlukker er særlig hensiktsmessige i travle bygg, der tilgang må være enkel og tilpasset forskjellige funksjonsnivåer.

Anerkjent adgangskontroll

I et bygg der flere jobber og eller bor, er adgangskontroll en god måte å skape trygge rammer rundt hvem som har tilgang til hvilke områder. Det finnes en stor variasjon valgmuligheter innen adgangskontroll, blant annet fra Nimly Indoor.

Fordelen med adgangskontroll er blant annet at du kan tilpasse systemet med porttelefoner og besøkshåndteringssystemer. For mange er adgangskontroll den beste måten å sikre bedriften, fordi det totale sikkerhetsbildet gir fleksible men sikre løsninger.

Er du i tvil om hvordan dette kan passe din bedrift, er vi i Access Låsspesialisten kun en telefon unna. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring for å vurdere hva som kan passe akkurat dere.

Dørautomatikk for bedrift: Fagkunnskap og kundefokus

Hos Access Låsspesialisten er vi alltid engasjert i, og opptatt av, hva som kan gjøre hverdagen enklere for våre kunder. Vi opplever at vår erfaring, sammen med kunden sitt behov og kunnskap, gjør at vi sammen kan finne gode løsninger for adgangskontroll og dørautomatikk.

Uansett om du trenger å oppgradere sikkerhetslåser, eller installere en helt ny løsning for bedriften din, kan vi bistå med service, råd og veiledning. Med våre dyktige installatører er du garantert gode måter ikke bare å åpne døren – men også å sikre at den er lukket når den skal det.