Nøkkelsliping i Oslo og omegn

Har du behov for nøkkelsliping i Oslo? Access Låsspesialisten AS har over 40 års erfaring med lås og nøkkel, og er dermed det rette valget for deg blant autoriserte låsesmeder. Vi er medlem av foreningen Norske Låsesmeder og kan bistå hele døgnet gjennom vår 24-timers vakttelefon.

Hva er nøkkelsliping

Kjært barn har mange navn. Nøkkelsliping kalles også nøkkelkopiering og nøkkelfiling. Det er rett og slett prosessen for å utforme en ny versjon av eksisterende nøkkel. Dersom du har mistet eller ødelagt nøklene dine, vil du ha behov for nøkkelsliping for å unngå å bytte lås. I mange tilfeller kan det være lurt kopiere et ekstra sett med nøkler før uhellet inntreffer.

Velg Access Låsspesialisten AS

Vi tilbyr våre tjenester til privatpersoner, næringsdrivende og sameie og borettslag, og kan kopiere nøkkel til alt fra bolig til kjøretøy, båt og safe. I tillegg kopierer vi systemnøkler. Vi filer de fleste nøkler og har over tusen nøkkelemner tilgjengelig i vår butikk. Skulle det være et emne vi mangler, gjør vi vårt ytterste for å få tak i det.

Kontakt oss i dag for nøkkelsliping i Oslo og omegn. Access Låsspesialisten AS er ekspert på lås og sikkerhet, og kan også assistere med å åpne dører, montere elektronisk lås i hjemmet og annet innen lås og nøkkel. Du kan lese mere om våre tjenester her eller kontakte oss på telefon 22 82 00 50 for mer informasjon.

Nøkkelsliping i Oslo og omegn

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Access Låsspesialisten har filing av nøkler som et av sine fokusområder og kan kopiere og file de fleste nøkler som finnes på markedet. I butikken vår kan vi også file nøkler mens du venter. Vi fokuserer helt og fullt på tjenester innen lås og nøkler, noe mange andre aktører ikke gjør. De har kanskje bare èn maskin, en håndfull emner og varierende opplæring. Vi har investert mye i både maskiner og kunnskap, og har flere tusen forskjellige nøkkelemner i butikken. Dermed kan du være helt sikker på å få riktig nøkkel til låsen din. Ring oss i dag for å kopiere nøkler.

Nei, absolutt ikke. Dette er arbeid vi som oftest kan utføre mens du venter i butikken om du kommer innom på et rolig tidspunkt. Noen nøkler kan files på minutter, mens andre kan være litt mer krevende. Kom innom butikken vår på Sandaker for en vurdering.

Ja, vi åpner dører når uhellet skulle være ute. Ta kontakt med oss når som helst på døgnet om du skulle ha behov for øyeblikkelig assistanse. Du kan for øvrig få mer informasjon om vår døgnservice ved å ta kontakt med oss. Vi anbefaler deg samtidig å file ekstranøkler slik at du alltid er forberedt. Vi har lang erfaring innen låser og nøkler. Kontakt oss i dag ved behov for nøkkelsliping i Oslo.