Installere lås i Oslo og omegn?

Installere lås i Oslo og omegn?

Har du opplevd innbrudd i boligen og må skifte lås? Eller har du kanskje låst deg ute av et rom og måtte ødelegge låsen for å kunne åpne døren? Da vil du nok trenge bistand fra Access Låsspesialisten AS, en ekspert på alt innen lås i Oslo og omegn.

Hvorfor benytte deg av en erfaren låsesmed i Oslo

Det er ingenting i veien for at du selv skal kunne installere eller bytte lås hjemme, men du vil fort se at det innebærer mer jobb enn antatt. Det å ha inneha lang erfaring innen lås og beslag er absolutt en fordel, spesielt for å være sikker på at alt arbeid utføres helt korrekt. Det er også slik at du ikke alltid kan se for deg når du vil ha behov for en låsesmed. Mange mister nøkler eller opplever innbrudd på nattestid, og da er det gjerne en fordel å få hjelp av profesjonelle ved behov for ny lås. Oss kan du også ringe hele døgnet, takket være vår vakttelefon.

Vi kan bytte lås på ytterdør eller andre inngangsdører (samt postkasse), sikre både dører og vinduer og installere elektronisk lås. Skulle du være så uheldig å miste nøklene dine kan vi også kopiere nye nøkler.

Ta kontakt i dag

Access Låsspesialisten AS har over 40 års erfaring med lås og nøkkel. Vi er medlem av foreningen Norske Låsesmeder og er selvsagt en mesterbedrift. Vi har mulighet til å rykke ut til husstander i Oslo, Akershus, Bærum, Asker og Nittedal. Vær samtidig obs på at transportgebyr kan forekomme avhengig av kjørelengde.
Tar du kontakt med oss for behov innen lås i Oslo og omegn, er du garantert en seriøs og profesjonell låsesmed. Du kan nå oss ved å ringe 2222 8888, sende en e-post til post@22228888.no eller benytte deg av kontaktskjemaet her på nettsiden. Besøk oss også gjerne i Grefsenveien 9b på Sandaker.