Kom innom for nøkkelfiling (Oslo og omegn)

Kontakt oss for nøkkelfiling i Oslo

Nøkkelfiling er, som navnet tilsier, filing av nøkler. Det innebærer å kopiere en nøkkel slik at du har mer enn èn versjon tilgjengelig av den (eller at du erstatter den originale nøkkelen). Det er svært praktisk, og gjerne nødvendig om man er flere i samme husstand, å ha ekstranøkler tilgjengelig. Ikke nok med det, men det er ikke bare til inngangsdøren du vil ha stor nytte av å ha ekstranøkler liggende. Alt som har en lås, og som du aller helst vil unngå å ødelegge ved tap av nøkkel, kan med fordel ha flere nøkler tilgjengelig.

Ekspert på nøkkelfiling

For nøkkelfiling i Oslo og omegn, er Access Låsspesialisten den eksperten du trenger. Vi er en låsesmed med lang erfaring og dyktige ansatte. Med eget verksted på Sandaker, kan vi file nøkler for deg mens du venter. Ettersom vi har over 1000 nøkkelemner tilgjengelig, er det ingen tvil om at vi kan file nettopp din nøkkel.

Kontakt oss i dag – eller kom innom for nøkkelfiling (Oslo)

Besøk oss i Grefsenveien 9b på Sandaker i dag for nøkkelfiling i Oslo. Du kan også kontakte oss om du skulle ha spørsmål. Våre åpningstider er ukedager fra klokken 08 – 16, og du er da hjertelig velkommen til oss. Du kan også nå oss på telefon 2222 8888, sende en e-post til post@22228888.no eller benytte deg av kontaktskjemaet her på nettsiden.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi kan kopiere nøkkel til det meste. Noen eksempler er nøkler til huset, bilen, båten, borettslaget, motorsykkelen, postkassen og kommoden. Har du en lås, kan vi altså mest sannsynlig kopiere nøkkel til den. Vi kan også kopiere systemnøkler, men det er en litt annen prosess ved slike nøkler. Det er rett og slett fordi dette er nøkler som krever godkjenning av de som utstedte nøkkelen før de kan kopieres. Ta gjerne kontakt med oss om du skulle ha behov for nøkkelfiling i Oslo og omegn.

Det er litt avhengig av hva slags type nøkkel du ønsker å file. Nøkkelfiling av standardnøkler vil gå kjapt, og du kan gjerne vente i butikken vår mens vi filer. Sjeldnere nøkler, bilnøkler og/eller systemnøkler vil ta lengre tid. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om slik nøkkelfiling i Oslo.