Kopiere bilnøkkel mens du venter

Kopiere bilnøkkel mens du venter

Det er mange som er usikre på om bilnøkler er noe det er mulig å kopiere – noe det absolutt er. Samtidig krever dette spesialkompetanse og godkjenninger. Du drar med andre ord ikke innom en hvilken som helst tjenestetilbyder for dette – noe som også er en sikkerhetsgaranti. På samme måte som husnøkler og systemnøkler kan kopieres, kan du også ta med deg bilnøklene til en erfaren låsesmed for kopiering.

Hvorfor bør du kopiere bilnøkkel?

Som med mye annet her i livet, er det enkelt å legge fra seg nøklene til bilen. Her er noen eksempler på tilfeller hvor det hadde vært greit med en ekstra nøkkel:

  • Du er sent ute til jobb, men finner ikke bilnøkkelen på den faste plassen. Mest sannsynlig har den blitt del av barnas lek kvelden i forveien, og du vet ikke hvor du skal begynne å lete.
  • Du deler bil med samboeren, som har klart å ta med seg bilnøkkelen på jobbreise ved en feiltakelse.
  • Du deler bil med ektefellen din, og dere er like dårlige på å huske å legge bilnøkkelen tilbake på den faste plassen.
  • Du har klart å låse deg ute av bilen, med nøklene i tenningen.
  • Du har klart å miste bilnøkkelen i havet mens du er på båttur.
  • Hunden har spist i stykker nøkkelen.

Ekstranøkkel er redningen

I alle eksemplene ovenfor, vil en ekstranøkkel kunne redde dagen. Har du en reservenøkkel liggende et fast sted hjemme til bruk i nødstilfeller, vil det spare deg mye tid. Dersom flere disponerer samme bil, vil en nøkkel til hver også kunne forhindre mye frustrasjon.
Merk at nøklene ikke må være mistet for at du skal kunne kopiere nye – det er faktisk en stor fordel i det å være føre var. Det vil i tillegg kunne spare deg for penger.

Vi ordner ny nøkkel til deg

Ta turen innom oss i Access Låsspesialisten for en enklere hverdag. Skal du har kopinøkkel til bil, må du samtidig ta med eierbevis til bilen, samt legitimasjon, medbringes.

Husk samtidig også dette – dersom det er noen som helst mulighet for at andre kan ha fått tak i bilnøkkelen som har forsvunnet, bør du også få avprogrammert denne. Dette kan vi enkelt gjøre for deg!

Ta kontakt med oss på telefon 22 82 00 50 for mer informasjon om kopiering av nøkler. Du kan også sende oss en e-post på post@22228888.no. Vi ser fram til å høre fra deg.