Slipe nøkler i Oslo? Velg Access Låsspesialisten AS

Det finnes mange grunner til å få kopiert nøkler. Nye nøkler må kanskje slipes for å sikre at ekstra kopier er tilgjengelig ved framtidig tap. Eller kanskje eksisterende nøkkel er så slitt at den må erstattes. Uansett årsak, du gjør det beste valget om du går til oss når du skal slipe nøkler i Oslo og omegn.

Access Låsspesialisten AS har sliping av nøkler som et av sine primære fokusområder. Vi kan kopiere nøkler til huset, sykkelen, båten og safen. Skulle du ha mistet nøklene til en lås, kan vi spare deg for mye tid og penger ved at du unngår å måtte bytte ut hele låsen. Om du har litt ekstra tid ledig, kan vi til og med kopiere nøkler for deg mens du venter i våre lokaler.

Vi har flere tusen nøkkelemner på lager, erfarne ansatte og moderne utstyr. Det vil si at du er garantert at jobben uføres nøye og presist. Vi er din kvalitetsbevisste ekspert når du skal slipe nøkler i Oslo.

Som mesterbedrift og medlem av foreningen Norske Låsesmeder, kan vi garantere deg som kunde godt utført arbeid. Vi sørger for eksempel for at slitte nøkler ikke blir kopiert videre, men at resultatet er like godt som da nøkkelen var ny.

Ta kontakt i dag

Vi har bred og lang erfaring, og er en tilbyder du alltid kan forvente høy kvalitet av. Kontakt oss i dag om du skal slipe nøkler i Oslo og omegn. Du kan nå oss ved å ringe 2222 8888, sende en e-post til post@22228888.no eller benytte deg av kontaktskjemaet vårt. For å få slipt nøklene dine kan du komme innom oss i Grefsenveien 9b på Sandaker. Vi venter på deg!

Slipe nøkler i Oslo? Velg Access Låsspesialisten AS