Låsmester i Oslo og omegn

Låsmester i Oslo og omegn

Er du en av de mange som aldri har vært i kontakt med en låsmester (også kjent som låsesmed) før? Vet du kanskje ikke helt hva en låsmester kan hjelpe med eller når du burde kontakte en? Fortvil ikke, vi er her for deg! Access Låsespesialisten AS er din låsmester i Oslo og omegn.

Hva er en låsmester?

En låsmester/låsesmed er en ekspert på lås og låssystem. Arbeidsoppgaver kan variere, men det er noen spesifikke som gjerne går igjen:

  • Montering av lås og beslag (inkludert elektronisk lås)
  • Reparasjon av lås
  • Filing/kopiering av nøkler
  • Kontakt med kunder

Med andre ord, trenger du hjelp til å bytte lås, file nøkler eller installere dørautomatikk? Da er vi din låsmester i Oslo og omegn.

Når kan du kontakt en låsmester?

Du kan kontakte en låsmester/låsesmed når som helst om du har behov innen lås, nøkkel, beslag og annet relatert til låssystem. Ingen problem er for små, og det er sjelden noen er for store. Access Låsspesialisten AS kan du for eksempel kontakte når som helst på døgnet, takket være vår vakttelefon. Skulle du være låst ute av boligen, ha behov for å skifte lås etter innbrudd, mangle bilnøklene eller rett og slett bare ønsker å file ekstranøkler – vi bistår deg.

For ordinære henvendelser kan du ringe oss på ukedager mellom klokken 08 – 16, mens hastesaker kan ringes inn når det skjer (også midt på natten).

Ta kontakt i dag

Access Låsspesialisten AS har lang erfaring, og er en tilbyder som alltid vil være der for deg. Vi er en mesterbedrift som også er medlem av foreningen Norske Låsesmeder.

Kontakt oss i dag om du trenger låsesmed i Oslo, Bærum, Akershus eller Asker. Du kan nå oss på telefon 2222 8888. Du kan også sende en e-post til post@22228888.no eller benytte deg av kontaktskjemaet vårt. Besøk oss også gjerne i Grefsenveien 9b på Sandaker om du skulle ønske å snakke med oss i person.