Nimly - Smart dørlås for en tryggere hverdag

Access Låsspesialisten fører en rekke kvalitetsprodukter innen lås og beslag – det inkluderer elektroniske låser. Vi er blant annet stolt forhandler av Nimly, en elektronisk smart dørlås som gir deg fullstendig kontroll over utgangsdøren.

Du kan faktisk låse opp døren – eller låse den igjen – via mobiltelefonen. Det gjør med andre ord ikke noe om du ikke rekker hjem før barna er ferdige på skolen eller håndverkeren kommer for å utføre arbeid; du kan åpne døren hvor enn du måtte befinne deg.

Hva du kan forvente av Nimly

Dette er dørlåser som benytter det nyeste innen smartteknologi. Produktene har blant annet:

  • Fingeravtrykksleser (ikke alle varianter)
  • Berøringspanel
  • Kodepanel
  • Nøkkelbrikker
  • Mulighet for tilkobling til smarthjemsystem

Du kan selvsagt også styre låsen med Nimly-appen eller en annen smarthjemapp du bruker. Med Nimly kan du alltid være helt sikker på at døren er låst.

Ønsker du en smart dørlås? Vi bistår deg

Har du behov for mer informasjon, vil du gå til innkjøp av en lås eller trenger du hjelp med selve installasjonen? Vi har utvalget og ekspertisen til å sikre at ditt hjem forblir trygt, i tillegg til at hverdagen blir litt enklere. Ta kontakt for mer informasjon.

Smart dørlås for en tryggere hverdag

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Med Connect Gateway kan du fjernstyre dørlåsen via Bluetooth eller app. Modulen kobler sammen de trådløse enhetene dine, uavhengig av type produkt og hvilken protokoll de bruker.

Med Connect Module kan du koble din smartlås til Connect Gateway for oppkobling til appen eller andre kompatible systemer for smarthjem. Nøkkelbrikker kan også kjøpes separat, og passer supert til dine Nimly-smartlåser.

Connect App gjør at du enkelt kontrollere dine Nimly-låser. Lås opp døren, lås igjen etter deg eller gi tidsbegrenset tilgang til låsen før automatisk låsing finner sted.

Vi er en mesterbedrift, medlem av foreningen Norske Låsesmeder og er i tillegg et sikkerhetssenter. I tilknytning butikken i Oslo har vi også eget verksted for reparasjon av lås og nøkkel.

Vi er meget gunstige på pris sammenliknet med andre låsesmeder, og over 40 års erfaring tilsier at vi har bred ekspertise innen lås og sikkerhet. Vi tilbyr gode løsninger, uansett om det gjelder privatpersoner, næringsdrivende eller sameier og borettslag.

Kom til oss for å slipe nøklene dine, skifte lås, montere elektronisk lås eller andre behov du måtte ha innen lås og beslag. Ta kontakt i dag for ypperlig service av en låsesmed i Oslo og omegn med lang erfaring som virkelig kan alt innen lås. Husk, har du behov for øyeblikkelig hjelp, kan du i tillegg ringe vår døgnvakt.

Som spesialist innen lås og sikkerhet i Oslo og omegn, har vi flere ulike alternativer og kan i tillegg bistå med installasjon av ulike elektroniske adgangsløsninger. Ved siden av Nimly er vi også forhandler av f.eks. Yale Doorman.

Access Låsspesialisten tilbyr en rekke kvalitetssikrede tjenester. Disse inkluderer: montering/installasjon av lås og beslag, reparasjon eller sikring etter innbrudd, montering av adgangskontroll, montering av dørautomatikk, levering av låssystemer for patenterte nøkler, reparasjon/service på låser/beslag, salg av sikkerhetslåser, sylinderlåser og postkasselåser, åpning og utskifting av lås i postkasseanlegg og filing av nøkler til hus, bil og båt. Les mere om vår låsservice i Oslo og omegn her på nettsiden.

Vi tar på oss oppdrag for kopiering av systemnøkler ved behov, men du må samtidig være klar over at det er spesielle regler som følger slike nøkler. Vi vil måtte kreve nødvendig dokumentasjon for å kunne gjennomføre en slik kopiering. Det kan inkludere identifikasjon, fullmakt og/eller rekvisisjon. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.