Låsesmed: Butikk som dekker alle dine behov

Vi tilbyr ikke bare tjenester utført av låsesmed – butikk lokalisert i Oslo har vi også. Mer spesifikt finner du oss på Sandaker i Grefsenveien 9b, og du er hjertelig velkommen innom i åpningstidene våre. Det vil si mandag til fredag fra klokken 8 til 16.

Lurer du på hvor lang tid det vil ta å få filt en nøkkel? Det er litt avhengig av hva slags type nøkkel du ønsker å file. Nøkkelfiling av standardnøkler vil gå kjapt, og du kan gjerne vente i butikken vår mens vi filer. Sjeldnere nøkler, bilnøkler og/eller systemnøkler vil ta lengre tid. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Hva vi fører

Hos oss kan du få filt nøkler til alt fra hus og hytte til bil, båt, moped og mye annet. Vi har flere tusen nøkkelemner på lager og maskiner som kan file det meste. Skulle det være noe vi ikke har tilgjengelig, vil vi gjøre vårt ytterste for å få tak i det. Vi fører også hengelåser, beslag og annet – med andre ord dekker vi alle dine behov innen lås og beslag. Noen eksempler på hva du kan finne hos oss er:

  • Lås og beslag til dør
  • Adgangskontroll / callingsystem
  • Dørpumper
  • Postkasselås
  • Hengelås
  • Sylinderlås
  • Sikkerhetslås

En aktør du kan stole på

Access Låsspesialisten AS har sliping av nøkler som et av sine primære fokusområder. Skulle du ha mistet nøklene til en lås, kan vi spare deg for mye tid og penger ved at du unngår å måtte bytte ut hele låsen. Om du har litt ekstra tid ledig, kan vi til og med kopiere nøkler for deg mens du venter i våre lokaler. Vi er din kvalitetsbevisste ekspert når du har låsrelaterte behov.

Vi er mesterbedrift og medlem av foreningen Norske Låsesmeder som er stolt av å alltid levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet. Dette som inkluderer filte og kopierte nøkler. Kom innom for en titt eller råd, vi er her for deg!

Åpningstider

Man-Fre 08:00 - 16:00

Døgnvakt på telefon 2222 8888