Calling: Nytt callinganlegg for deg og ditt borettslag

Med porttelefon, callinganlegg eller bare calling som det også kalles, er du sikret enkel kommunikasjon og trygghet i hjemmet. I hvert fall så lenge anlegget virker som det skal. Med bistand fra Access Lås er du alltid trygg på at alt er som det skal.

Callinganleggets opprinnelse

Den aller første porttelefonen ble patentert i 1894, slik at den som stod nede på gateplan kunne trekke i et håndtak på et panel som igjen ville sende et signal til mottaker.

Den hadde sin virkelige storhetstid på 60- og 70-tallet, og i Norge ble det blant annet benyttet i borettslag. Det tok ikke lang tid før flere norske hjem hadde denne smarte løsningen.

Vi skifter ut gammelt med nytt

Har du et ikke-fungerende callinganlegg? Som med mye annen teknologi har også callinganleggene en begrenset levetid. Når det først begynner å bli problemer med anlegget, er det fort gjort at det kommer flere følgefeil. Vi bytter ut det gamle med nytt fra Comelit.

Vi leverer hele deres produktspekter, som inkluderer:

  • Porttelefon
  • Adgangskontroll
  • Produkter med og uten video
  • Nettverksbasert eller 2 tråds BUS-baserte systemer

Calling for fremtiden med Comelit

Med et callinganlegg fra Comelit har du et anlegg som er fremtidsrettet, samtidig som det er enkelt i bruk. Dette gjør det til en god løsning for bruk i enhver bygning. Dette er anlegg som kan gjøres meget enkelt, men som også tilbyr mer avanserte løsninger for de som ønsker det.

Comelit har produsert callinganlegg siden 1956, som passer alle beboere – ung som gammel. I tillegg egner det seg for alle typer bygninger, er moduloppbygd og meget brukervennlig.

Kontakt oss for en befaring

Vi kommer gjerne innom for en prat og en befaring. Kanskje er det et anlegg på plass som ikke lenger virker, kanskje ønsker dere en helt ny løsning. Vi tar på oss store så vel som mindre oppdrag, og har lang fartstid i bransjen. Dersom dere også har vurdert smart dørlås, har vi gode råd og produkter.

Du kan kontakte oss på 2222 8888, eller sende en e-post til post@22228888.no. Sammen finner vi en god løsning for ditt behov.