Nøkkelsmed i Oslo: Velg Access Låsspesialisten AS

Nøkkelsmed i Oslo: Velg Access Låsspesialisten AS

Når du har behov for å file eller kopiere nøkler, bør du velge en erfaren nøkkelsmed (eller låsesmed som det ofte kalles). Det kan kanskje virke enklest og rimeligst å velge en kjapp løsning, men ved å la eksperter på lås og beslag ta oppdraget, sparer du faktisk mye mer tid og penger. Access Låsspesialisten er en slik nøkkelsmed i Oslo og omegn.

Hvorfor velge en nøkkelsmed

Access Låsspesialisten AS has over 40 års erfaring. Det innebærer at vi selvsagt også har svært dyktige ansatte som virkelig kan og brenner for yrket sitt. Ettersom lås, nøkkel og beslag er vårt primære fokusområde, er du garantert å ikke få et halvhjertet resultat. Vi har satset hundre prosent på å levere topp kvalitet, og har derfor flere tusen nøkkelemner og det mest moderne av utstyr. Velger du å gå til mindre erfarne eller spesialiserte tilbydere, risikerer du at du får nøkler som slites ut og må erstattes igjen innen kort tid.

Hva slags nøkler vi kan kopiere

Vi vil anbefale alle å ha nøkkelkopier tilgjengelig. Det vil spare deg for mye stress og tid, ettersom du aldri vet når du vil ende opp med å miste en nøkkel. Kanskje skjer det rett før du skal på jobb, rekke et fly eller kommer sent hjem etter en koselig aften ute. Med en ekstra nøkkel på lur, er du alltid forberedt. Ikke bare det, men ved å kopiere en nøkkel slipper du å bytte lås om nøkkelen skulle forsvinne.

Kommer du innom vårt verksted på Sandaker, kan vi blant annet kopiere nøkler til:

  • Hus
  • Bil, MC og moped
  • Campingvogn
  • Sykkel/sykkellås
  • Hengelås
  • Safe/verdiskap/brannskap

Vi kan også kopiere systemnøkler, men da stilles det noen ekstra krav.

Vi er din nøkkelsmed i Oslo

Access Låsspesialisten AS er mesterbedrift og medlem av foreningen Norske Låsesmeder. Vi er stolte av å alltid levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet, noe som inkluderer filte og kopierte nøkler. Trenger du en nøkkelsmed i Oslo og omegn? Kom innom butikken vår i Grefsenveien 9b på Sandaker, så kopierer vi mens du venter.

Ved spørsmål kan du nå oss på telefon 2222 8888, sende en e-post til post@22228888.no eller benytte deg av kontaktskjemaet vårt.