Låsservice i Oslo med døgnvakt

Låsservice i Oslo med døgnvakt

Access Låsspesialisten AS tilbyr låsservice i Oslo og omegn med døgnvakt. Vi er en mesterbedrift som innehar over 40 års erfaring med låser og beslag. Kontakter du oss, vil du få ypperlig og rask service. Du kan være trygg på at vi tar enhver krisesituasjon på alvor og vil være på plass innen kort tid.

Du kan alltid ringe oss for bistand eller råd. For tjenester og henvendelser som ikke haster, har vi åpningstid fra klokken 08 til 16 på hverdager. Det er også mulig å besøke oss på Sandaker. Skulle du befinne deg i en nødsituasjon, kan du ringe oss når som helst. En av våre vakthavende ansatte vil etter endt samtale ta nødvendig utstyr fatt og rykke ut.

  • Har du en krisesituasjon? Kontakt vår vakttelefon på 2222 8888.
  • Har du en generell henvendelse? Ring oss på 2222 8888 mellom klokken 08 og 16 på hverdager. Du kan også sende en e-post til post@22228888.no eller benytte deg av kontaktskjemaet her på nettsiden.

Velg en låsesmed med lang erfaring når du har behov innen lås og beslag. Velg en låsesmed med ypperlig låsservice i Oslo og omegn. Velg Access Låsspesialisten AS.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Access Låsspesialisten AS tilbyr en rekke kvalitetssikrede tjenester. Disse inkluderer: montering/installasjon av lås og beslag, reparasjon eller sikring etter innbrudd, montering av adgangskontroll, montering av dørautomatikk, levering av låssystemer for patenterte nøkler, reparasjon/service på låser/beslag, salg av sikkerhetslåser, sylinderlåser og postkasselåser, åpning og utskifting av lås i postkasseanlegg og filing av nøkler til hus, bil og båt. Les mere om vår låsservice i Oslo og omegn her.

Å kontakte vår vakttelefon er ikke noe hokuspokus. Alt du trenger å gjøre er å ringe 2222 8888, uansett tid på døgnet. Du vil da få snakke med vakthavende låsesmed som vil vurdere din situasjon. Blir det ansett som et nødstilfelle, vil du innen kort tid få besøk av oss. Dette er en tjeneste som tilbys husstander i (stor) Oslo, Bærum, Asker og Akershus. Vær obs på at transportgebyr kan forekomme avhengig av kjørelengde. Det finnes ikke noe som heter rett tid og sted for låsproblematikk, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Nøkler kan mistes når som helst på døgnet, og de færreste av oss ønsker å sove på sofaen til naboen fram til en låsesmed åpner morgenen etter. Har det for eksempel vært innbrudd i hjemmet, ønsker de fleste også å få byttet låsen så fort som mulig. Ta kontakt med oss når som helst på døgnet om du skulle ha behov for øyeblikkelig assistanse. Vi er her for deg!