Bytte Lås

Bytte Lås

Det å bytte lås trenger ikke å utføres av en håndverker, eller låsesmed. Men det er en fordel, og det å få en låsesmed til å bytte lås er ikke så dyrt som du tror. Kontakt Access Låsspesialisten AS på tlf: 2222 8888 for mer informasjon om pris på å bytte lås i Oslo.

Sjekkliste for bytte av sylinder

Det er noen ting som bør sjekkes før du bestiller en ny lås.

  • 1. Hvilken låskasse har du? (nummeret ser du på stolpen)
  • 2. Hvilken dørtykkelse har du? (mål fra senter av låskasse og ut og total tykkelse på døren)
  • 3. Hvilken utførelse har du? (er dørvrider i messing bør låsen også være det)

Bytte sikkerhetslås

Det finnes stort sett 2 typer sikkerhetslåser.

Den ene er sylinderlås. Fordelen med denne er at du kan tilpasse denne låsen til å gå for samme nøkkel som du har på din andre lås.Den andre er en tilholderlås. Fordelen med denne er at den er en litt rimeligere enn sylinderlåsen.


Bytte lås på postkasse

Ved bytte på lås til postkassen er det best å ta med den gamle for å levere den inn. Da finner vi lett en tilsvarende nøkkel til deg. Har du mistet nøklene til postkassen og vil bytte, bør vi vite hvilket fabrikat låsen er. Eventuelt ta et bilde og sende oss.


Bytte av lås på skatoll eller sjenk

Bytte av lås og sjenk er også noe vi kan hjelpe med. Har du mistet nøkkelen til et skatoll eller en sjenk eller har låsen sluttet å virke? Vi har mange forskjellige låser som dekker ditt behov. Ta med din gamle lås hit så finner vi frem en fin ny møblelås eller så reparerer vi din gamle.


Bytte av lås på inngangsdør

Bytte av lås på inngangsdør, dør til kontoret, lageret og butikken hjelper vi deg med. Nummeret på låskassen hjelper oss mye på vei her, men også dørtykkelse og utførelse er nyttig. Det anbefales sterkt å benytte kopibeskyttede nøkler til disse låsene. Da har du alltid kontroll. Ta kontakt med oss for å høre muligheter og løsninger. Kontakt Access Låsspesialisten AS på tlf: 2222 8888 for mer informasjon om pris på å bytte lås i Oslo.