Kopiere nøkkel (Oslo og omegn)

Kopiere nøkkel i Oslo

Access Låsspesialisten AS har over 40 års erfaring med lås og nøkkel og er en mesterbedrift med eget verksted på Sandaker. Vi er også medlem av foreningen Norske Låsesmeder, en landsdekkende forening bestående av godkjente, norske låsesmeder. Dette er et kvalitetsstempel som betyr trygghet og profesjonalitet for deg som trenger å kopiere nøkkel – Oslo som omegn.

Vi kan kopiere nøkler til blant annet:

  • Bolig
  • Kjøretøy
  • Campingvogn
  • Båt
  • Ulike typer låser (som for eksempel hengelåser)

Vi filer de fleste nøkler og har over 1000 nøkkelemner på lager. Skulle vi mangle et nøkkelemne, vil vi gjøre vårt ytterste for å få tak i det. Skal du kopiere nøkkel i Oslo, anbefaler vi deg å komme til oss.

Besøk butikken vår på Sandaker i dag for å sikre nye nøkler til hus, bil, båt og annet. Våre åpningstider er fra klokken 08 – 16 på hverdager, og vi kan kopiere nøkler mens du venter. Ved spørsmål angående prosessen kan du nå oss på telefon 2222 8888, sende en e-post til post@22228888.no eller benytte deg av kontaktskjemaet her på nettsiden.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi tar på oss oppdrag for kopiering av systemnøkler ved behov, men du må samtidig være klar over at det er spesielle regler som følger slike nøkler. Vi vil måtte kreve nødvendig dokumentasjon for å kunne gjennomføre en slik kopiering. Det kan inkludere identifikasjon, fullmakt og/eller rekvisisjon. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

I dag er det mulig å få kopiert nøkler på omtrent hvert eneste gatehjørne, men det er faktisk ikke tilfeldig hvor du går for å kopiere nøkler. Du kan velge kjappe løsninger, men mange slike aktører har kanskje bare én maskin, begrenset med nøkkelemner, samt at det kan være så som så med opplæringen. Velger du å kopierte ny nøkkel hos Access Låsspesialisten AS, er du sikret en ekspert på lås og nøkkel med utstyr og kunnskap til å gjenskape nøkler ut fra en slitt versjon. Vi har jobbet med lås og nøkkel i over 40 år. Kom innom for nøkkelfiling – Oslo, mer spesifikt på Sandaker, er stedet du finner oss.

Å få nøkler kopiert er en nokså enkel sak, men det er noen ting du burde ha i tankene. Såkalte standardnøkler, som er den vanligste typen, kan kopieres fritt. Husk å ta med nøkkelen som skal kopieres dersom du har denne. Er det derimot en systemnøkkel som skal kopieres, er det behov for en godkjenning før vi kan kopiere den. Ta kontakt med oss for mer informasjon, da råd noen ganger avhenger av type nøkkel.