Dørautomatikk og dørpumper

Access Låsspesialisten AS tilbyr dørautomatikk fra Dorma. Vi tilbyr levering og montering av dørautomatikk og adgangskontroll. I tillegg utfører vi service og vedlikehold på dørautomatikk som vi har levert til våre kunder. Kontakt Access Låsspesialisten AS på tlf: 2222 8888 for mer informasjon om dørautomatikk fra Dorma.

DORMA er en av verdens største forhandlere av produkter og systemer for dørteknologi. Dorma er markedsleder i verden innen dørteknikk, skyvevegger og dørautomatikk. DORMA Group er delt opp i fem strukturelle områder: Dørteknikk, Automatikk, Glass, STA (Security, Time and Access) og Mobile vegger.
DORMA har store produksjonsanlegg i flere europeiske land i tillegg til Singapore, Malaysia, Kina og Nord- og Sør-Amerika. Med en internasjonal arbeidsstokk på 6 600 ansatte er selskapets reelle salgstall på € 882 millioner i finansrapporten pr 2008/9 (30. juni). DORMA Group har hovedkvarter i Ennepetal, Tyskland og opererer på en internasjonal skala med 71 heleide selskaper i 47 forskjellige land.

Dørautomatikk og dørpumper