Blogg

Trenger du kopi av nøkkelen din? Vi hjelper deg

Når du trenger kopi av en nøkkel, er det lurt å oppsøke en autorisert låsesmed. Sjekk gjerne at bedriften du benytter deg av er medlem av Foreningen Norske Låsesmeder (NL). Da er du sikret at låsesmeden følger gjeldende regler og at de ansatte er kvalifiserte til jobben de skal utføre. Yrkestittelen låsesmed er i dag ikke er beskyttet tittel, og du kan derfor ikke ta for gitt at låsesmedbedriften du oppsøker er sertifisert. Alle som er medlem i NL er også FG-godkjente, som betyr at de er forsikringsgodkjent. Dette gjør at du kan være trygg på at arbeidet, så vel som utstyret benyttet av låsesmeden, holder topp kvalitet.

Nøkkelkopiering – raskt og effektivt

Det tar kort tid å kopiere en mekanisk nøkkel, og kan gjerne utføres på minutter. Dette gjelder dørnøkkel, verandanøkkel, nøkkel til boden så vel som skuffen i skatollet. Unntaket er en systemnøkkel, der det er avgjørende at man kan dokumentere eierskap til nøkkelen. Dette er for å hindre at hvem som helst kan kopiere disse. Som kunde er dette også et tegn på seriøsiteten til låsesmeden – at låsesmeden sjekker eierskap før de kopierer opp en slik nøkkeltype.

Velg en låsesmed du kan stole på

Trenger du hjelp med nøkkelfiling, Oslo som omegn? Da kan vi i Access Låsespesialisten hjelpe deg. Vi har butikk i Grefsenveien 9b, og er kort vei unna om du trenger hjelp der du er. Kom gjerne innom oss, så filer eller kopierer vi opp nøkkel for deg. Vi er mesterbedrift, og medlem av Norske Låsesmeders Forening. Hos oss kan du stole på at jobben utføres av fagfolk. Kontakt oss på telefon 2222 8888 for en uforpliktende prat og et godt tilbud.