Blogg

Moderne, automatiske dørsystemer fra Gilgen

Gilgen Dørsystemer AG ble etablert i 1961, og har i dag sitt hovedkontor i Sveits. Denne kvalitetsprodusenten er en av verdens største produserer av automatiske dørsystemer, og markedsleder inne blant annet skyvevegger, dørteknikk og dørautomatikk. Produsenten tar også hensyn til hygiene og energieffektivitet i sitt design. Her er det du som kunde som bestemmer hva som er de viktigste hensynene å ta, enten det er energisparende løsninger, innbruddsikre dører eller kanskje et moderne, stilrent uttrykk.

En løsning for de fleste automatiske- dørbehov

Gilgen leverer løsninger til en rekke forskjellige bransjer, enten du driver en detaljhandel, et helsetilbud, offentlig transport eller jobber innen turisme. Når du bestiller produkter fra Gilgen via oss i Access Låsspesialisten, kan du være trygg på at vi vil ivareta eventuelle behov for vedlikehold og service på en god måte. Vi har god kunnskap om produktene Gilgen fører, og sørger for at produktet du kjøper har lang levetid.

Tilpassede produkter

Gilgen har fokus på moderne teknologi i samspill med behovene til kunden. Produksjonsprosessen deres gjør at de enkelt kan tilpasse nødvendige komponenter etter behovene til den individuelle kunden. Dette fører til gode, holdbare løsninger som sikrer riktig montering og nøyaktighet. Du får et kvalitetsprodukt som varer, og vi i Access Låsspesialisten kan gi nødvendig opplæring, brukerstøtte og service.

Access Låsspesialisten – din lokale låsesmed

Vi er din lokale låsesmed, med lokaler i Grefsenveien 9b. Vi tilbyr en rekke tjenester som installasjon, døgnvakt for låsesmed og nøkkelfiling – Oslo som omegn. Hos oss møter du kun kvalifiserte fagfolk som har bred bransjeerfaring. Vi er stolte av å være en godkjent mesterbedrift, og leverer tjenester innen låsesmed- yrket av ypperste kvalitet. Vi har også vakttelefon som er bemannet døgnet rundt. Ring oss på telefon 2222 8888, så løser vi behovet ditt for en låsesmed.