Blogg

Postkasser i eneboliger, bofellesskap og borettslag

Eneboliger har gjerne individuelle postkasser, der du kan velge en postkasse med lås. Når det er flere som deler adresse er det ikke sjeldent krav om at postkassene skal være like. I enkelte nabolag er det også felles postkassestativer, som gir et ryddig og unisont uttrykk. Dersom flere deler postkassestativ kan dette også gjøre det mindre attraktivt for uvedkommende å snoke, og du kan unngå innbrudd i postkassen.

Postkasse med lås

De aller fleste i dag har postkasse uten lås, samtidig som ID-tyveri er i stadig økning. Flere og flere opplever at pakker forsvinner og at viktige papirer stjeles fra postkassen, noe som kan være god nok grunn i seg selv til å installere en postkasse med lås. Visste du at en låsesmed kan tilpasse husnøkkelen til å passe postkassen? På den måten slipper du å feste en ekstra nøkkel på nøkkelknippet.

Ny postkasse? Vurder å skifte låsen

Noen ganger kan det være greit å skifte ut låsen på den postkassen du har. Kanskje har du flyttet til et nytt sted, og er usikker på hvor mange som har kopi av nøkkelen? For å være på den sikre siden kan det være greit å bytte til noe helt nytt, dersom det er mulig. Vi i Access Låsspesialisten hjelper deg å skifte lås. Oslo og omegn er våre serviceområder, og vi har kort responstid for å bistå deg.

Alternativer til postkasselås

Noen postkasser kommer med egen lås, mens andre har mulighet for å feste på en hengelås. Trenger du råd og tips for en solid hengelås kan du ta kontakt med oss i Access Låsspesialisten. Vi har flere gode alternativer på lager, og bistår deg også med å skifte låsen på postkassen dersom det er behov for det. Kontakt oss gjerne for en prat og informasjon om alternativer som passer deg og din postkasseløsning.