Blogg

Elektronisk dørlås for en enklere hverdag

Den elektroniske dørlåsen har raskt blitt et populært valg, spesielt i nye boliger. Det som kjennetegner den elektronisk e dørlåsen er at den betjenes ved å taste inn en kode. Dette er ofte kombinert med for eksempel en nøkkel- eller adgangsbrikke. Hvert familiemedlem får tildelt sin egen kode, som igjen tilhører en egen nøkkelbrikke.

Fordeler med en elektronisk dørlås

  1. Færre nøkler å holde styr på – Du slipper den fortvilte samtalen med ektefellen som har hentet i barnehagen, men som nå ikke kommer seg inn i huset fordi nøkkelen ligger i den andre jakken. Lag noen huskeregler for koden på dørlåsen, så er det enkelt å hjelpe om noen glemmer koden sin.
  2. Enkel adgang – Venter du en montør mellom klokka 9 og 12 på tirsdag? Sett en midlertidig adgangskode som du deler med montøren når han er utenfor huset. Kanskje kan du også åpne døren via en app, og sørge for at den låses når vedkommende er ferdig med arbeidet.
  3. Kontroll – Husket du å låse døren i morgenstresset? Det sjekker du enkelt gjennom appen. Du kan også stille inn låsen slik at den automatisk låser seg når du lukker døren. Usikker på om minstemann har kommet hjem? Sjekk appen for å se hvem som har låst seg inn.

Låsesmeden kan elektroniske dørlåser

Det er flere fordeler med å la en låsesmed installere den elektriske dørlåsen. Det første du må sjekke er om døren din er tilpasset en elektronisk lås. Eldre dører krever gjerne bytte av sluttstykke. Benytter du en montør kan du spare både tid og penger, tatt i betraktning det som kan gå galt om du forsøker selv. Feil i montering kan gi feilmeldinger og dårlig funksjon. For deg som vurderer å bytte lås – Oslo og omegn er serviceområdene til Access Låsspesialisten. Vi tar gjerne på oss oppdraget og inviterer deg til en uforpliktende samtale på telefon, i person eller over e-post.