Blogg

Sikkerhetslås – for deg som ønsker ekstra trygghet

Sikkerhetslåsen er for mange en gammel kjenning, og er en ekstra lås på døren din som monteres nokså høyt oppe for å sørge for ekstra sikkerhet i hjemmet. Du kjenner den kanskje igjen fra de gamle dørene i borettslaget der mormor, en tante eller du selv bodde? Denne tilleggslåsen er en enkel og rimelig løsning for økt trygghet som kan installeres på døren din raskt og effektivt. Den krever ingen smøring eller annet vedlikehold, og kan fungere som en ekstra hindring for den som vurderer å ta seg inn i en bolig.

Skift ut den gamle låsen

Har du tatt over en bolig som har en sikkerhetslås, i tillegg til den vanlige låsen? Da kan det være greit å gjøre en utskifting av begge to, for å sikre seg at det ikke er noen nøkler på avveie. Det er nokså vanlig at man ved skifte av boligeier utfører en utskiftning av slike låser, nettopp for å sikre seg at ingen andre har tilgang til boligen.

Felles nøkkel til begge låsene

Ønsker du en sikkerhetslås, men er usikker på om det blir mye ekstra å holde styr på med to nøkler til ytterdøren? Det er fullt mulig å benytte en sylinder i sikkerhetslåsen. Denne gjør at du kan bruke den samme nøkkelen på hovedlåsen som du gjør på sikkerhetslåsen. For uvedkommende utgjør dette ingen forskjell – for deg blir det en mindre nøkkel å feste på nøkkelknippet ditt. Kontakt oss i Access Låsspesialisten, så hjelper vi deg med å trygge hjemmet ditt.

Ønsker du ytterligere tiltak for å sikre din bolig? Vi er din låsesmed – Oslo som omegn – og kan gi deg råd og tips om hva som passer din bolig og ditt behov. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.