Blogg

Mekaniske låser – enkel og effektiv sikkerhet

Ideen bak en lås er enkel og intuitiv; en bevegelig bolt som befinner seg i en holder. Samtidig må det også være en innretning til forskyvning av bolten. En mekanisk lås bruker faste hindringer for å sikre at ikke feil nøkkel vrir om låsen. En noe mer komplisert løsning gjør at det er forskyvbare hindringer som må bringes i gitte stillinger for å frigjøre bolten. En mekanisk lås varer lenge, er enkel i bruk og er for mange det naturlige valget når man skal sette inn eller bytte lås. Den mekaniske låsen er helt uten elektronikk, og er en sikker løsning.

Velg din stil

En fordel med den mekaniske låsen er at du har mange valg når det kommer til stil og design. Sylinderen, som er den synlige delen av låsen, kan leveres i en rekke forskjellige farger og varianter. Dette er praktisk dersom du ønsker at låsen skal passe stilen til boligen og inngangsdøren. En elektronisk lås vil eksempelvis kanskje ikke passe så godt til en eldre villa, da har du flere valg innen design med en mekanisk lås. Og dersom minstemann i huset ønsker en nøkkel med logoen til favorittfotballaget – ja da kan det gjerne også ordnes.

Sikkerhet først

Vi anbefaler alltid å benytte en låsesmed når du skal bytte ut eller sette inn en lås. Med en låsesmed er du sikret at arbeidet utføres riktig og i henhold til standarden, samt at alle hensyn tas for å sikre at låsen varer lengst mulig. Vi i Access Låsspesialisten kan selvsagt stille med låsesmed. Oslo er vårt hovedområde, men vi tar også oppdrag i Asker, Bærum og omegn. Du kan være trygg på at jobben utføres av fagfolk, og vi sikrer at din bolig er best mulig sikret. Har du spørsmål, trenger mer informasjon eller lurer du på hva som er det beste alternativet for din bolig? Kontakt oss – sammen finner vi en løsning.