Blogg

Hvem kontakter man ved behov for dørpumper?

Dørpumper og dørautomatikk er ikke bare praktisk, men for mange er dette en investering som sparer penger på sikt. Dette gjelder spesielt for bedrifter, butikker, borettslag, kommuner og andre aktører med stor pågang av mennesker. Dersom du vet at dette er noe du ønsker å få installert, eller vedlikeholdt, vet du hvem du skal kontakte?

Kontakt en låsesmed

Både dørpumper og dørautomatikk vil du kunne kontakte en låsesmed for å få installert. Det høres kanskje litt uventet ut, ettersom mange assosierer låsesmeder med nøkler og låser, men det faller altså inn under tjenestetilbudet og arbeidsomfanget til låsesmeder. Access Låsspesialisten AS tilbyr dørautomatikk fra den anerkjente produsenten Gilgen, og tilbyr levering og montering av dørautomatikk og adgangskontroll. I tillegg utfører vi service og vedlikehold på dørautomatikk som vi har levert til våre kunder.

Vi bistår deg med dørpumpe og dørautomatikk

Ta kontakt med oss for mer informasjon om denne tjenesten og for oversikt over våre priser. For å nå oss kan du sende en e-post til post@22228888.no eller ringe telefonnummer 2222 8888. Du er også velkommen til å besøke oss.

Låsesmed Oslo : Velg Access Låsspesialisten AS når du skal installere dørpumpe!