Blogg

Hva gjør du med et ikke-fungerende callinganlegg?

Er du en av mange som er ansvarlige for callinganlegg som ikke lenger fungerer som de skal? Kanskje er du bedriftseier eller styremedlem i et borettslag med ønske om å gjøre noe med det? Det er en rekke ulike potensielle forklaringer på hvorfor anlegget ikke lenger fungerer, og som oftest er det rett og slett fordi det er utdatert og gammelt.

Bytt ut hele anlegget

Det kan kanskje virke som en stor oppgave, men med en profesjonell og erfaren tjenesteyter på laget vil det både være kjapt og enkelt å bytte ut hele anlegget. Det er kanskje ikke noe som assosieres med en låsesmed, men vi i Access Låsspesialisten AS kan bistå med å bytte ut det gamle anlegget med et nytt fra Comelit. Med en slik løsning er mulighetene endeløse, og du vil slippe videre hodebry med anlegget. Skulle det være behov for vedlikehold eller oppdateringer, vil vi selvsagt også bistå.

Vi tar oss av anlegget

Ta kontakt med oss for mer informasjon om denne tjenesten og for oversikt over våre priser. Ved behov kan vi også gjøre en befaring for å se om arbeidet vil være omfattende. For å nå oss kan du sende en e-post til post@22228888.no eller ringe telefonnummer 2222 8888. Du er også velkommen til å besøke oss.

Låsesmed Oslo : Velg Access Låsspesialisten AS for å bytte ut det gamle callinganlegg med noe nyere!