Blogg

Hva gjør du om du har mistet en systemnøkkel?

Det samme kan skje med systemnøkler som med vanlige nøkler – de er like enkle å miste. Dessverre er konsekvensene litt større dersom du mister en slik nøkkel, og ikke minst vil det kunne bli langt mer komplisert og kostbart. Så, hvordan går du så fram dersom nøkkelen mangler?

  • Dobbeltsjekk: Er du helt sikker på at du har mistet systemnøkkelen? Ofte er en nøkkel kun feilplassert i hjemmet. Det kan spare deg for mye tid og ekstraarbeid om du tar en ekstra titt rundt om i hjemmet for å lokalisere systemnøkkelen.
  • Si ifra til utsteder: Dersom det skulle vise seg at systemnøkkelen virkelig er mistet, er det viktig å si ifra til utsteder av nøkkelen. Det kan være styret i borettslaget, studentskipnaden, arbeidsplassen eller andre. Ikke bare vil det være nødvendig for dem å vite om et nøkkeltap for å kunne ivareta sikkerheten, men de vil også kunne guide deg gjennom prosessen med å skaffe en ny nøkkel.
  • Kontakt selger av låssystemet: Du bør følge rådene du får fra utsteder av nøkkelen. Vanligvis vil selger av låssystemet måtte kontaktes, eller en autorisert låsesmed, for å få kopiert en ny systemnøkkel. Det er nødvendig å ta med dokumentasjon på autorisasjon, og det kan være det vil være nøkkelutsteder som må bestille selve kopieringen.

Access Låsspesialisten AS kopierer for deg

Dersom uhellet skulle være ute, vil Access Låsspesialisten AS kunne hjelpe. Ved å kontakte oss vil vi fortelle deg mer om prosessen for å få kopiert en systemnøkkel. For å nå oss kan du sende en e-post til post@22228888.no eller ringe telefonnummer 2222 8888.

Låsesmed Oslo : Vi står klare til å bistå dersom du skulle ha mistet en systemnøkkel!