Blogg

Når kan du egentlig ringe etter en låsesmed?

Dersom du ikke tidligere har hatt behov for en låsesmed, kan det være vanskelig å vurdere når situasjonen som har oppstått er kritisk nok til å kunne ringe etter en. Det er ukjent terreng for mange, og noen vil kanskje kvie seg for å ringe. For, når er egentlig det rette tidspunktet for å kontakte en låsesmed?

Svaret er enkelt

Det korte fasitsvaret her er at det ikke finnes noe dårlig tidspunkt å ringe etter en låsesmed. Dersom du skulle føle at du har et akutt behov, vil det lureste være å ringe en låsesmed for å få en vurdering av situasjonen. Om låsesmeden er enig, vil du kunne forvente besøk på døren uansett når du måtte ringe (om låsesmeden har døgnvakt).

Hva en låsesmed vil kunne bistå med

Skulle du enda føle deg usikker, er dette noen gode eksempler på når en låsesmed burde kontaktes:

  • Du har låst deg ute, har ingen ekstranøkkel og ingen er hjemme
  • Du har nettopp hatt innbrudd og behov for å bytte lås
  • Du er på hytta og opplever at nøkkelen brekker i låsen
  • Barnet ditt har låst seg inne på badet og det er umulig å komme seg verken ut eller inn

Dette er bare noen av utallige eksempler, og du oppfordres til å ringe om du skulle være usikker på om du vil kunne få låsesmed på døra.

Trenger du en låsesmed, ring oss hele døgnet

Access Låsspesialisten AS er en erfaren låsesmed med dyktige og profesjonelle håndverkere. Vi har døgnvakt, noe som vil si at du kan ringe oss når som helst på døgnet – hele året. Ring 2222 8888 om du skulle ha behov for låsesmed!

Låsesmed Oslo og omegn: Access Låsspesialisten AS er der for deg – hele døgnet!