En person er i ferd med å låse opp døren med mobilen sin. En moderne dør skimtes i bakgrunnen, mens to hender og en smarttelefon er i forgrunnen
Blogg

Låse opp døra med mobil? Det er fullt mulig!

I dag er mobilen sjelden lagt unna eieren. Vi har den med oss på jobb, ferie, hytta og toalettet. Vi bruker den til å ringe, sende meldinger, ta bilder og til å organisere dagene våre. Hverdagen blir mer og mer digitalisert, og vi bruker det telefonen til det meste. Så hvorfor ikke også låse opp døra med mobil?

Alternativer til nøkler

Det finnes flere gode løsninger på markedet i dag som gir deg muligheten til å låse og åpne døra med mobilen. Du slipper da å tenke på at du eller familiemedlemmer trenger å ha kopi av nøkkel, og kan være sikker på at hjemmet ditt er minst like trygt (om ikke tryggere).

Elektroniske låser

Er nøkkelen glemt, og sønnen din ringer fortvilet for å si at han er låst ute av huset? Ingen grunn til panikk med en elektronisk dørlås – eksempelvis de mange variantene fra Yale Doorman.

Med disse låsene følger det med en app som du enkelt laster ned på din telefon. Dette gjør at flere i familien kan få oversikt over husets hendelser via egen mobilapp. Med samme app kan du åpne og låse døren fra der du er, så lenge du er på sted med internettdekning. Det gjør at du også f.eks. enkelt kan låse inn en håndverker når du er på jobb.

Enkelt og brukervennlig

Om du ønsker en enkel hverdag, kan det være en god løsning å benytte seg av den elektroniske dørlåsen. Det er naturlig at mobilen følger oss i alt vi gjør, og overgangen fra fysisk nøkkel til digital tilgang og låsefunksjoner vil for mange være enkel.

Du får med slike låser også en rekke praktiske innstillinger, som at døren låses automatisk, i medfølgende app. Gjør dørlåsen din personlig ved å innstille den etter helt personlige preferanser – noe som vanskelig gjøres med en gammeldags nøkkel.

Installatør og montør av smartlås

Uansett hvilken type du velger, vil du ha behov for montering av den elektroniske dørlåsen.

Her kan vi i Access Låsspesialisten hjelpe deg. Ikke bare kan vi ta oss av selve installeringsjobben, men vi tilbyr også salg av ulike smartlåser. Du får med oss dermed en helhetlig tjeneste – og vi bistår selvsagt også med å finne den låsen som passer dine behov best.

Klar for å åpne døra med mobil?

Vi anbefaler absolutt en elektronisk dørlås for deg som:

  • Ønsker å slippe styret med nøkler (eller tapte nøkler)
  • Har behov for litt bedre adgangskontroll
  • Er glemsk og ofte ikke husker om døren ble låst
  • Har mange som har behov for tilgang til hjemmet ditt

Med oss på laget, er du garantert en jobb utført av dyktige fagfolk. Vi selger også kun produkter av høyeste kvalitet, noe som innebærer at du kan forvente det beste i alle ledd.
Kontakt oss i dag for råd, veiledning, og en hyggelig samtale. Føler du deg klar for en ny dørlås, ta vi selvsagt på oss oppdraget!