Serviceavtale lås: For forutsigbarhet og økt sikkerhet

Bedrifter, kommuner og borettslag har spesielt to ting til felles; et stort volum av mennesker som trenger tilgang og et behov for mer avansert adgangskontroll. Dette betyr at det vil være nødvendig med jevnlig tilsyn av lås og adgangssystem, ettersom det vil kunne få store konsekvenser dersom systemet ikke skulle fungere. Det vil med andre ord være lurt med inngåelse av en serviceavtale.

Fordelene med serviceavtaler

Det finnes mange fordeler med det å inngå en serviceavtale med en låsesmed, hvorav noen er:

  • Sikkerhet: Med jevnlig kontroll, er det mer sannsynlig at eventuelle feil og avvik vil avdekkes og kunne fikses. På den måten unngås enhver sikkerhetsrisiko tilknyttet eventuelle systemfeil.
  • Forebygging: Gjennom en serviceavtale sikres kontinuerlig service og vedlikehold av adgangskontroll og låssystemer. Det kan inkludere oppgradering eller oppdatering av systemkomponenter eller programvare du kanskje ikke var klar over trengte tilsyn. Ved å være føre var, unngås det f.eks. dermed at beboere låses ute dersom systemet ikke lenger skulle fungere optimalt.
  • Trygghet: Når du velger å inngå serviceavtale med en låsesmed, får du en samarbeidspartner du vet vil yte god service og som er en tjenestetilbyder du kan stole på om behov skulle oppstå. Du slipper dermed å stresse med research eller å ringe rundt til ulike låsesmeder dersom det skulle oppstå noe uventet.

Inngå serviceavtale med Access Låsspesialisten AS i dag

Ønsker du allerede en serviceavtale eller er du kanskje litt usikker på hva det innebærer? Kontakt oss gjerne, uansett om det er for avtaleinngåelse eller spørsmål. Du kan nå oss på telefon 2222 8888 eller ved å sende en e-post til post@22228888.no. Besøk oss også gjerne i Grefsenveien 9b på Sandaker om du skulle ønske å snakke med våre ansatte i person.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Som mesterbedrift og medlem av foreningen Norske Låsesmeder, kan vi garantere deg som kunde et godt utført arbeid. Velger du oss, er du garantert en tilbyder som har bred erfaring, profesjonelle ansatte og som alltid setter kundens sikkerhet først. Det betyr trygghet og kvalitet for deg. I tillegg har vi døgnvakt, som gjør at vi kan være der for deg når du trenger oss aller mest. Vi er ekspert på låser og låssystemer, og kan i tillegg til service tilby råd og veiledning dersom du er i prosessen med å velge produkter eller har behov for kopiering av nøkler.

Access Låsspesialisten AS tilbyr det meste av tjenester innen lås og beslag. Det inkluderer installasjon, service og vedlikehold av låssystemer og adgangskontroll, filing og kopiering av nøkler. I tillegg tilbyr vi salg av ulike produkter innen lås, beslag og sikkerhet. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hva vi kan tilby. Du kan nå oss på telefon 2222 8888 eller på e-post til post@22228888.no.

Det har vi! Dersom du skulle ha behov for øyeblikkelig hjelp, kan du ringe oss for assistanse uansett når på døgnet og hvilken dag det måtte være. Nummeret til vår vakttelefon er 2222 8888.