Adgangskontroll borettslag: Velg en elektronisk løsning

Enten du er beboer, sameier eller sitter i styret, vil adgangskontroll på et eller annet tidspunkt komme på agendaen. Som beboer har du kanskje opplevd å miste nøkkelen til borettslagets hoveddør, mens du som styremedlem vil måtte forholde deg til vurdering av sikkerhet og potensielle alternative låssystem. Blant de ulike løsningene på markedet i dag, vil du finne elektronisk adgangskontroll.

Fordelene med elektroniske løsninger

  • Økt sikkerhet: Med en slik adgangskontroll vil beboerne slippe å styre med nøkler – og sikkerhetsrisikoen som følger det å miste disse. Ved å velge en alternativ adgangskontroll med f.eks. adgangskort, kan kortet enkelt deaktiveres om det skulle komme på avveie.
  • Lavere kostnader: Dersom en beboer mister en systemnøkkel til inngangspartiet, vil det påføre borettslag/sameier gjentakende kostnader. Ikke bare vil nøkler måtte kopieres, men dersom for mange kommer på avveie vil det ofte føre til et behov for å bytte ut låser. Med en elektronisk lås, vil ikke dette lenger være et problem og vil heller være kostnadsbesparende, spesielt ettersom kostnadsnivået for å produsere nye adgangskort er vesentlig lavere.
  • Enklere prosess: Sannsynligheten er stor for at et borettslag har et mekanisk låssystem med systemnøkler installert. Det innebærer at nøklene er patentert og ikke helt uten videre kan kopieres. Det må i slike tilfeller fremlegges tillatelse til å kopiere, ID-dokumenter og annet, og kan bli svært tidkrevende. Med et elektronisk system, blir det mye enklere å være både styremedlem og beboer.

La Access Låsspesialisten AS ta seg av installasjonen

Ikke bare er vi en mesterbedrift og et sikkerhetssenter, men vi er også medlem av foreningen Norske Låsesmeder. Vi har eget verksted som utfører reparasjon av låser og nøkler, med profesjonelle ansatte og moderne utstyr. Vi er meget gunstige på pris sammenliknet med andre låsesmeder i Akershus, og over 40 års drift tilsier at vi har bred bransjeerfaring. Det innebærer at borettslag/sameier som er ute etter en pålitelig, kostnadseffektiv og erfaren låsesmed, finner nettopp dette i oss. Vi er en leverandør installatørtjenester du kan stole på!

Ønsker du mer informasjon om hvilke løsninger vi kan tilby? Ta kontakt ved å sende en e-post til post@22228888.no eller ved å ringe 2222 8888.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Det kan vi absolutt. Vi kan bistå uansett om dere ønsker elektroniske løsninger, tradisjonelle system eller andre alterntiv innen adgangssystem. Skulle dere ha spørsmål omkring lås, sikkerhet eller beste løsning for borettslaget/sameiet, oppfordrer vi til å ta kontakt på e-post eller telefon.

Vi selger primært ikke elektroniske låser, men det finnes likevel muligheter. Vi tilbyr for eksempel Yale Doorman kodelås, som er en elektronisk løsning som kan passe ypperlig for borettslaget eller sameiet.

Dersom et borettslag/sameie skulle velge standardløsning for sikkerhet, har vi selvsagt mulighet til å bistå med nøkkelservice som filing og kopiering av nøkler. Vi har flere tusen nøkkelemner på lager, erfarne ansatte og moderne utstyr.