Lås og beslag i Oslo

Lås og beslag i Oslo

Leter du etter lås og beslag i Oslo? Access Låsspesialisten AS har det du trenger.

Hva regnes som lås og beslag?

Når vi snakker om lås, mener vi lås og låssystemer. Det kan for eksempel være standard sikkerhetslåser, som sylinderlås og tilholderlås, eller elektroniske låser, som Yale Doorman kodelås. Beslag er alt av metalltilbehør til dører, vinduer og liknende. Dette er forsterkninger av jern, stål og annet metall på tregjenstander. Hos Access Låsspesialisten AS kan vi alt innen lås, og du kan både kjøpe og få installert lås og beslag i Oslo av oss.

Hvorfor velge oss

Access Låsspesialisten AS har lang erfaring og dyktige håndverkere. Med eget verksted i våre lokaler på Sandaker, kan vi tilby deg som kunde et bredt spekter av ulike tjenester. Vi selger og installerer ulike låser og låssystem, kopierer nøkler og rykker ut på kort varsel ved krisesituasjoner. Vi er medlem av foreningen Norske Låsesmeder, i tillegg til å være en mesterbedrift. Ved ethvert behov innen lås og beslag i Oslo, vit at vi er rette låsesmeden til å hjelpe deg.

La oss hjelpe deg i dag

Besøk oss på Sandaker i dag for kjøp av produkter, råd og en uforpliktende samtale om lås, nøkkel og beslag. Våre åpningstider er ukedager fra klokken 08 – 16, og du er hjertelig velkommen. Du kan også nå oss på telefon 2222 8888, sende en e-post til post@22228888.no eller benytte deg av kontaktskjemaet her på nettsiden.

Trenger du mer informasjon eller råd om beslag og lås – Oslo og omegn er områder hvor vi tilbyr tjenestene våre. Ta kontakt i dag!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Selve verkstedet vårt befinner seg på Sandaker i Oslo. Vi har samtidig mulighet til å rykke ut til private boliger, sameie og borettslag og bedrifter i Oslo sentrum, Stor-Oslo, Bærum, Asker og Akershus. Vær obs på at transportgebyr kan forekomme avhengig av kjørelengde. Kontakt oss på 2222 8888 for å snakke med en av våre låsesmeder i dag.

Om en bedrift betegner seg som en mesterbedrift, innebærer det at den har en eller flere ansatte med gyldig mesterbrev. Et mesterbrev er høyeste utdannelse innen håndverkerfaget, og er med andre ord et kvalitetsstempel. Som mesterbedrift innehar Access Låsspesialisten AS oppdatert kunnskap om det som finnes av løsninger og hva som passer til det du har fra før, i tillegg til kjennskap til bransjespesifikke lover og regler. Du er i trygge hender om du velger oss.