Postkasseveilederen

Smart å vite

  • Postkasser for innendørs og utendørs bruk har forskjellige egenskaper. Det er lurt å se på hvor du ønsker å plassere postkassene, før du velger modell.
  • Systemene kan monteres innfelt i veggen, eller skrus utenpå vegg. Utformingen av oppgangen, og plass på veggen påvirker plassering. Nye kasser vil kunne ta større plass enn eksisterende anlegg.
  • Er du i et bygg der det brukes nøkkelkort i dørene? Da lønner det seg å montere postkasser med elektronisk lås, og bruke samme kort til dør og postkasse.
  • HomeSolution er en totalløsning som har redigerbare skilt, og låser som styres sentralt i en nettportal. Det elminerer låsbytter og bestilling av navneskilt.
  • Vi anbefaler sterkt at en alltid forsyner postkassens eier/bruker med et ’Nei til reklame’ skilt, før postkassene tas i bruk. Dette for å unngå bruk av forskjellige klistrelapper.
  • Du kan bestille fasadeskilt, samt innendørs og utendørs skilt til fellesområdene – med og uten lys – sammen med postkassene

ROBUST – STÅENDE ROM – INNENDØRS

Robust HomeSolution – elektroniske låser og skilt, egen HomeSolution app og nettportal for administrasjon. Leveres med nøkkelkort. Kan integreres med ARX m.fl.

Robust Advance –elektroniske låser (Mifare) og nøkkelbrikker, med eller uten tilknytning til byggets adgangskontroll system. Kan åpnes med apper: ID-BOX IQ og Unlock.

Robust Classic –standard 5-stifts sylinderlås, eller systemlås tilpasset byggets låssystem.

KOMPAKT – HYLLER – INNENDØRS

Kompakt HomeSolution – elektroniske låserog skilt, egen HomeSolution app, og nettportal for administrasjon. Leveres med kortleser og nøkkelkort.
Kan integreres mot adgangskontrollsystemer.

Kompakt Advance – elektroniske låser (Mifare) og nøkkelbrikker, med eller uten tilknytning til byggets adgangskontroll system. Kan åpnes med apper: ID-BOX IQ og Unlock.

Kompakt Classic – standard 5-stifts sylinderlås, eller systemlås tilpasset byggets låssystem.

TRYGG- STÅENDE ROM – UTENDØRS

Trygg Classic – standard 5-stifts sylinderlås, eller systemlås tilpasset byggets låssystem.

Trygg Advance – elektroniske låser (Mifare) og nøkkelbrikker. Kan åpnes med de fleste adgangskort, Yale Doorman brikker, samt appene ID-BOX IQ og Unlock.

Trygg Stativ – stendere for nedgraving. Kassen henges på og fungerer som avstiving. Med tak. Tak kan kjøpes separat ved montering på vegg.

Se oppsettet på forhånd

  •  Ta mål av montasjestedet.
  • Benytt tegneprogrammet på postkasse.no, for å få en god og
    rask oversikt. Tegneprogrammet gir deg ferdige mål.
  • Klikk og send inn for å få pris og leveringstid.
  • Postens hovedlåser er inkludert i prisen.

 

Stansefabrikken setter standarden!
Det er ingen tilfeldighet at våre systemer er valgt til over 80 % av flerboliger og næringsbygg i Norge.
Vår postkasse Robust, har helt fra 70-tallet satt standarden for postkasser til flerbolig i Norge!

Få hjelp, og kom fortere i mål!

www.stansefabrikken.no
post@stansefabrikken.no
Ta en prat! Tlf: 45 86 59 35