Låssmed i Oslo – når du kun ønsker det beste

Er du på utkikk etter en pålitelig låssmed i Oslo og omegn? Da har du funne den rette bedriften. Ikke bare er vi i Access Låsspesialisten AS en mesterbedrift, men vi er medlem av foreningen Norske Låsesmeder og er også et sikkerhetssenter. Med over 40 års erfaring, er vi en låssmed i Oslo du virkelig kan stole på. Uansett om du har behov for å få byttet låsen til hoveddøren, trenger hjelp til å åpne døren etter å ha låst deg ute eller har mistet nøklene til bilen – vi kan bistå!

Våre tjenester

Er det noe Access Låsspesialisten AS kan, så er det lås og nøkkel. Noen av våre tjenester inkluderer:

  • Nymontering/installasjon av lås og beslag
  • Reparasjon eller sikring etter innbrudd
  • Montering av adgangskontroll (inkludert elektroniske låser)
  • Montering av dørautomatikk
  • Levering av låssystemer for patenterte nøkler
  • Reparasjon/service på låser/beslag
  • Salg av sikkerhetslåser, sylinderlåser og postkasselåser
  • Åpning og utskifting av lås i postkasseanlegg
  • Filing av nøkler til hus, MC, bil og båt

Du kan finne mer informasjon om våre tjenester her.

Låssmed i Oslo – når du kun ønsker det beste

Døgnvakt i Oslo og omegn

Vi er en låssmed i Oslo og Akershus som tilbyr døgnvakt. Det innebærer at du kan ringe til oss hele døgnet, uansett om du bor i Oslo sentrum, andre bydeler eller til og med i nærliggende byer. Trenger du for eksempel å skifte lås etter innbrudd? Vi er på plass innen kort tid. Eller har du glemt nøklene og kommer deg ikke inn i boligen din? Ikke noe problem, vi kjører hjem til deg for å hjelpe. Det spiller ingen rolle om det er midt på natten på en helligdag – trenger du bistand, stiller vi til tjeneste.

Ta kontakt i dag

Vi har bred og lang erfaring, og er en tilbyder du alltid kan forvente høy kvalitet av. Kontakt oss i dag om du trenger låssmed i Oslo og omegn. Du kan nå oss på telefon 2222 8888. Ellers kan du også sende en e-post til post@22228888.no eller benytte deg av kontaktskjemaet vårt. Besøk oss også gjerne i Grefsenveien 9b på Sandaker om du skulle ønske å snakke med oss i person eller å kjøpe produkter.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Det finnes mange låsesmeder i Oslo, og det kan være vanskelig å vite hvilken bedrift man burde velge. Velger du oss, er du garantert en tilbyder som har bred erfaring, profesjonelle ansatte og som er en mesterbedrift. Det betyr trygghet og kvalitet for deg. I tillegg har vi døgnvakt, som gjør at vi kan være der for deg når du trenger oss aller mest.

Vi er en låssmed i Oslo-området som har mulighet til å rykke ut til private boliger, sameie og borettslag og bedrifter i (stor) Oslo, Bærum, Asker og Akershus. Vær obs på at transportgebyr kan forekomme avhengig av kjørelengde. Kontakt oss på 22 228 888 i dag.